Taal kiezen

In het VISI-platform is het mogelijk om de taal van de software aan te passen, je kan kiezen tussen Nederlands of Engels.

Om de taal van het VISI-platform te wijzigen ga je naar [ instellingen – Taal ].

Selecteer de taal die je wilt (standaard is Nederlands) en klik op [ Taal Bevestigen ].

Let op: deze actie verandert alleen de taal van het VISI-platform. De taal keuze heeft geen invloed op het raamwerk. Deze blijft in altijd in de taal van het contract of proces waarin deze is gemoduleerd.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.