Afdrukken van het V&G Plan

Nadat je een V&G Plan hebt opgesteld kun je deze afdrukken.

Je kunt het V&G Plan afdrukken door te gaan naar [Bestand][Afdrukken][Veiligheids- & Gezondheidsplan], je hebt verschillende afdruk opties:

Afdrukken van het V&G Plan

Kennisgevingsformulier
Hiermee druk je alleen het Kennisgevingsformulier af

Veiligheids- & Gezondheidsplan
Hiermee druk je het complete V&G Plan uit, dus alle risico’s en alle formulieren.

Dossier
Hiermee druk je alleen het Dossier af

Overige documenten
Hiermee kun je alle documenten afdrukken die je zelf hebt toegevoegd.

Risicotabel afdrukken op
Met deze instelling kun je aangeven hoe specifiek je de risicotabel wilt afdrukken. Dit kan per bestekpost (waardoor je een heel groot V&G Plan hebt). Maar kan ook per hoofdcode groep of subgroep, dus op 2, 4 of 6 cijfers.

Maak je selectie en kies voor [Rapport genereren], je krijgt nu een afdrukvoorbeeld van je plan te zien. Vanuit daar kun je het plan afdrukken of er een PDF van maken.

V&G Plan printen of naar PDF