Zaterdag 4 mei tussen 12:00 en 19:00 voeren wij onderhoud uit. Uiteraard proberen wij downtime zoveel mogelijk te voorkomen, maar het zal kunnen betekenen dat verschillende omgevingen en mijn.bakkerspees.nl korte onderbrekingen kunnen hebben tot maximaal een uur.

Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van CIVIEL Online, sturen wij je een aantal mails toe. In de eerste mail staat een link naar CIVIEL Online. In de andere mail staan je inloggegevens en de gebruikershandleiding.

De link naar CIVIEL Online kun je kopiëren naar je bureaublad. Als je deze link opent, verschijnt er een scherm waarin je je inloggegevens kunt invullen. Je komt nu terecht op een apart ‘bureaublad’ waar CIVIEL Online opstaat. Als je op het symbool van CIVIEL klikt, opent zich een apart ‘bureaublad’ waar CIVIEL in geopend wordt. Je kunt nu aan de slag met CIVIEL Online!

TipsBewaar je inloggegevens zorgvuldig en houd ze voor jezelf:

• Zonder deze gegevens heb je geen toegang tot CIVIEL Online.
    • Jouw sessie wordt direct afgesloten (met mogelijk geheugenverlies tot gevolg) op het moment dat iemand anders inlogt met jouw gegevens!