Inloggen

Om gebruik te kunnen maken van CIVIEL Online, sturen wij je een aantal mails toe. In de eerste mail staat een link naar CIVIEL Online. In de andere mail staan je inloggegevens en de gebruikershandleiding.

De link naar CIVIEL Online kun je kopiëren naar je bureaublad. Als je deze link opent, verschijnt er een scherm waarin je je inloggegevens kunt invullen. Je komt nu terecht op een apart ‘bureaublad’ waar CIVIEL Online opstaat. Als je op het symbool van CIVIEL klikt, opent zich een apart ‘bureaublad’ waar CIVIEL in geopend wordt. Je kunt nu aan de slag met CIVIEL Online!

Tips Bewaar je inloggegevens zorgvuldig en houd ze voor jezelf:

  • Zonder deze gegevens heb je geen toegang tot CIVIEL Online.
  • Jouw sessie wordt direct afgesloten (met mogelijk geheugenverlies tot gevolg) op het moment dat iemand anders inlogt met jouw gegevens!

Veelgestelde vragen

Probeer je een RSX te maken maar krijg je een melding dat dit niet lukt?

In CIVIEL 9 kan je het programma je bestand controleren via [Inhoud] [Bestek controleren] en pas je bestand hier op aan.

Wanneer komt de jaarversie 2023 uit?

De jaarreleases komen altijd in september uit. Dit jaar was het iets later, 1 oktober 2023. De jaarrelease 2023 is beschikbaar vanaf CIVIEL 9.0.97.3.  De jaarrelease wordt niet meer verwerkt in CIVIEL 8.6.
Wil je met de jaarrelease 2023 aan de slag en gebruik je nog niet CIVIEL 9? Neem dan contact met ons op voor de overstap!