Instructiefilmpjes

Werken in VISI is best eenvoudig, zeker als je onze instructiefilmpjes hebt bekeken. Om jou te helpen het werken in VISI nog sneller onder de knie te krijgen, hebben we voor diverse onderwerpen handig uitleg filmpjes gemaakt. Je vindt ze bij de bijbehorende artikelen met uitleg, maar ook in één handig overzicht op deze pagina.

Een nieuw bericht opstellen

In dit filmpje wordt uitgelegd hoe je een nieuw bericht opstelt.

Een bericht behandelen

Als je een bericht ontvangt in VISI kun je deze behandelen. Dit filmpje legt uit hoe dat werkt.

Overzichten

Excel bestanden bijhouden met de status van je project hoort met VISI tot de verleden tijd. Bekijk hier hoe je deze overzichten kunt gebruiken.

Project kiezen

Als je met meerdere projecten werkt in VISI kun je gemakkelijk schakelen tussen de projecten. Dit filmpje legt uit hoe.

Transactiediagram bekijken

Elk bericht in VISI is onderdeel van een proces tussen twee rollen. In VISI termen noemen we zo een proces een transactie. Je kunt op elk moment een processchema van de transactie bekijken. Om dit te doen kun je een transactiediagram openen, bekijk in dit filmpje hoe je dat doet.

Schakelen tussen weergaven

Je kunt als gebruiker in ieder project in één muisklik schakelen tussen de eenvoudige en de geavanceerde weergave. Hiermee kun je zelf kiezen welke weergave je wil gebruiken om de informatie in VISI te zien. Zo heb je altijd het overzicht dat bij jou past. Bekijk hier hoe je de weergave kunt veranderen.

Verkenner dicht- en openklappen

Wanneer je meer ruimte wil voor het transactie- en berichtenvenster, kun je het verkennermenu inklappen door onderaan de verkenner op de knop ’Dichtklappen’ te klikken. Klik vervolgens op hetzelfde icoontje op de verkenner weer te openen.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.