Afsluiting regelen met je contractpartner

Wanneer het werk is afgerond kan het VISI project worden afgesloten. Hiermee sluit je de formele communicatie over dit project met je contractpartner. Om dit op een nette manier te regelen heeft Bakker&Spees een handige project afsluit transactie toegevoegd.

Aan alle landelijke raamwerken van Bakker&Spees is de transactie “Aanleveren: voorstel tot afsluiten VISI project” toegevoegd. Middels deze transactie kun je de afsluiting van het VISI project netjes met je contractpartner regelen. Door een voorstel in te dienen vraag je de andere organisatie of het ermee eens is dat de communicatie wordt afgerond. Wanneer de andere organisatie het er mee eens is kan deze een goedkeuring sturen in de vorm van een akkoord. Daarmee is het dossier compleet. Wanneer de andere organisatie nog informatie verwacht, kan deze een afwijzing sturen. Hierin zal altijd om een onderbouwing worden gevraagd.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.