Openstaande transacties

Wanneer je het project gaat afsluiten is het belangrijk om te kijken of alle transacties in het project afgerond zijn.

Als transacties of berichten open blijven staan, ontstaat onduidelijkheid of taken wel of niet zijn uitgevoerd. Het heeft dan ook de voorkeur om het dossier zo compleet mogelijk op te leveren. Transacties die nog open staan zijn rood of blauw, afgeronde transacties zwart of roze. Bij openstaande transacties moet de ontvanger van het laatste bericht altijd nog een reactie sturen. 

Je kunt ook het overzicht openstaande acties gebruiken. Met deze informatie kun je van elk projectlid zien welke acties er nog open staan en ze hierop attenderen.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.