Installatie

De meeste recente versies vind je hieronder. Ook kun je via de software zelf de laatste updates ophalen. Ga hiervoor naar [Bestand][Help][Controle op updates].

CIVIEL 9

CIVIEL 9 is onze nieuwste softwarelijn, wij raden iedereen aan om met deze versie te werken. Let op: gebruik deze update link alleen als je al een gebruikersaccount hebt voor CIVIEL 9.

Stamgegevens

Stamgegevens heb je nodig voor CIVIEL 9 Calculatie, we raden je aan om altijd met de nieuwste versie van Stamgegevens te werken.

Op de hoogte blijven van de laatste updates?

Wil je een mailtje ontvangen bij een nieuwe update?Meld je dan aan voor de CIVIEL updatelijst.

Veelgestelde vragen

Probeer je een RSX te maken maar krijg je een melding dat dit niet lukt?
Laat CIVIEL 9 je bestand controleren met [Inhoud] [Bestek controleren] en pas zo nodig je bestand hier op aan.
Hoe pas ik de lengte van een termijn aan?
Ga naar het tabblad [Termijnen] en je ziet een overzicht van al je termijnen. Pas de datum aan door naar het veld [T/m] te gaan en een nieuwe einddatum te kiezen.