Updates

De meeste recente updates vind je hieronder. Ook kun je via de software zelf de laatste updates ophalen. Ga hiervoor naar [Bestand][Help][Controle op updates].

CIVIEL 9

CIVIEL 9 is onze nieuwste softwarelijn, wij raden iedereen aan om met deze versie te werken. Let op: gebruik deze update link alleen als je al een gebruikersaccount hebt voor CIVIEL 9.

Stamgegevens

Stamgegevens heb je nodig voor CIVIEL 9 Calculatie, we raden je aan om altijd met de nieuwste versie van Stamgegevens te werken.

CIVIEL 8.6

CIVIEL 8.6 gaan we langzaam uitfaseren, de verwachting is dat dit begin 2024 zal gebeuren. Je kunt daarna over naar CIVIEL 9.

Client Setup

De client-setup heb je nodig bij elke nieuwe installatie van CIVIEL 8.6..

Op de hoogte blijven van de laatste updates?

Wil je een mailtje ontvangen bij een nieuwe update?Meld je dan aan voor één van de CIVIEL updatelijsten.