Consultancy

VISI introduceren in je project of organisatie betekent niet alleen het plaatsen van software. VISI vraagt om een veranderde, professionele werkwijze van het hele projectteam. De VISI-consultants van Bakker&Spees ondersteunen daarom organisaties en gebruikers bij de implementatie van VISI.

Nieuwe projecten binnen VISI kunnen al binnen 2 dagen worden opgezet doordat we het wiel niet per project opnieuw hoeven uit te vinden. Door historische kennis en standaarden (UAV) toe te passen, voelt een project als ‘Plug and Play’. Toch vraagt het werken met VISI om een professionele werkwijze van het hele team. VISI-consultants van Bakker&Spees zorgen met praktische trainingen, werkvloerbegeleiding en evaluaties voor de optimale ondersteuning van gebruikers op locatie. 

Aanvullend op de standaard inrichting van projecten kan je gemakkelijk koppelingen maken met andere applicaties en systemen. VISI-consultants van Bakker&Spees kunnen gericht advies geven over procesoptimalisaties door systemen op elkaar aan te sluiten. Ook raamwerk en overzicht aanpassingen en aanvullende software wensen worden nauwkeurig gedefinieerd en uitgewerkt naar wens.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.