Tipkaart en handleiding

Voor alle gebruikers hebben we twee handige documenten opgesteld waarmee je direct wegwijs wordt in VISI. De VISI-handleiding helpt projectleden om zich zelfstandig te kunnen verdiepen in de werking en de functionaliteiten. De VISI-tipkaart helpt iedereen direct op weg met handigheidjes voor de gebruiker.

De VISI-tipkaart

Ben je op zoek naar een manier om snel te weten wat de belangrijkste knoppen en functies zijn?

DOWNLOAD DE TIPKAART

 

 

 

De VISI-handleiding

Wil je uitgebreide informatie over hoe je met VISI kunt werken, en welke functionaliteit er allemaal is?

DOWNLOAD DE HANDLEIDING

 

 

Online lezen

Je kunt ook op ieder moment vanuit het VISI-platform de handleiding of tipkaart raadplegen. Om deze te vinden klik je in de navigatie op “Help”. Een nieuw tabblad met hulpinformatie zal openen. Hier vind je de links naar de documentatie, alsmede de contactgegevens van de servicedesk van Bakker&Spees.

 

 

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.