Gebruikersinstructie

Voor elke (nieuwe) gebruiker van VISI is het handig om een gebruikersinstructie te volgen. Tijdens de gebruikersinstructie wordt de basis van VISI uitgelegd, krijg je als gebruiker uitleg over het platform en maak je kennis met de processen zoals deze zijn opgenomen in het VISI raamwerk.

Een gebruikersinstructie is klassikaal en kan grotere groepen personen bevatten, maar de voorkeur is maximaal 10 personen.

De instructie begint met een introductie tot de VISI-systematiek en het VISI-platform. Daarna richten we ons op de software. Je leert transacties op te starten en berichten te behandelen. Je ervaart hoe je informatie en bijlagen kunt invoeren en versturen maar ook het aanmaken van persoonlijke filters en het generen van de juiste overzichten.

Onderwerpen

  • Introductie tot de VISI-systematiek
  • Algemene presentatie van het programma: menu- en knoppenbalk;
  • Het verzenden en beantwoorden van berichten;
  • Het open en gebruiken van overzichten;
  • Het aanpassen van instellingen.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.