Contractteksten

Voordat je begint met de inrichting van VISI zal je als opdrachtgever moeten aangeven in het bestek of contract dat binnen het project het gebruik van de VISI-systematiek wordt voorgeschreven.

Voor een goede samenwerking met je contractpartners is het van belang dat zij van te voren geïnformeerd worden over het gebruik van VISI binnen het project. In het bestek of contract wordt vermeld dat het gebruik van VISI van toepassing wordt verklaard op het project en welke spelregels daarbij horen. Het is belangrijk om hier aandacht aan te besteden omdat deze spelregels uiteindelijk de kwaliteit van informatie binnen de VISI omgeving zullen bepalen. Door op voorhand wat extra energie te steken in een heldere informatie uitvraag, wordt straks je digitale projectdossier beter gevuld.

Om op een heldere en correcte manier VISI voor te schrijven binnen het contract hebben we samen met diverse opdrachtgevers al bruikbare sjablonen opgesteld. Dit zijn concrete voorbeelden die je kunt hanteren in je bestek (bij UAV2012) of contract (bij UAV-GC projecten). 

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.