Documentviewer

Met de handige documentviewer kunnen documenten die zijn toegevoegd aan berichten direct worden bekeken binnen het VISI-platform. In dit artikel leggen we je uit hoe dat werkt.

 

Ieder bericht in VISI kan tot 10GB aan bijlagen bevatten. Om snel te kijken of een document compleet is, of wanneer je het direct wilt beoordelen kun je bijlagen nu direct in de VISI-applicatie openen. Je hoeft daardoor bijlagen dus niet meer eerst te downloaden naar een lokale map voordat je ze kunt bekijken. Om een document direct in VISI te bekijken klik je met je linker muisknop in de bijlagetabel op de bijlage die je wilt openen. In het onderstaande voorbeeld is dit het document “Dummy document.pdf”.

Zodra je het document aanklikt opent het document op de plaats van het berichtvenster.

Je hebt in de document viewer verschillende opties. Zo kun je scrollen langs alle pagina’s, zoeken op specifieke pagina’s, het document downloaden, afdrukken en in- en uitzoomen. Ook is het mogelijk om het document te draaien.

Met de documentviewer is het mogelijk om de meest gangbare bestandstypen te openen, waaronder documenttypen als .pdf, .docx (Word), .xlsx (Excel), en diverse afbeeldingsformaten, zoals o.a. .jpg, .png etc.

 

De tien meest gewaardeerde aspecten

Dit is een van de tien aspecten die onze klanten het meest waarderen aan onze VISI-software.

BENIEUWD NAAR DE ANDERE NEGEN?

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.