SuperVISI

Met SuperVISI krijg je een actueel overzicht over de status van al je projecten. En dat niet alleen, wij geven je de middelen om analyses en prognoses te maken met realtime informatie van alle contractpartijen.

In het VISI-platform is het mogelijk om overzichten met informatie binnen projecten te genereren op basis van de informatie die wordt meegegeven in de VISI-berichten. SuperVISI is een functionaliteit waarmee deze informatie wordt gebruikt in overzicht die over alle projecten heen worden gegenereerd. Hiermee kun je actief proces- en datamining toepassen op de informatie in VISI.

De SuperVISI overzichten geven totalen, gemiddelden of berekeningen van alle processen en informatie in alle VISI projecten. Hierdoor ontstaat met een druk op de knop een handig management overzicht. Stuurinformatie als risico’s, financiële voortgang, werkkapitaal, doorlooptijden van processen, kwaliteit van werken, behandeltermijnen, potentiele financiële nalatigheid kunnen in beeld worden gebracht.

Door de overzichten automatisch te versturen kunnen ook leden van het management en directie direct of periodiek op de hoogte gebracht worden van kwaliteit, tijd en geld aspecten van alle projecten.

Bakker&Spees biedt een standaard set aan SuperVISI rapportages bij organisaties met een raamovereenkomst:

  • Overzicht gebruik transacties
  • Overzicht gemiddeld aantal berichten
  • Overzicht documenten en doorlooptijden
  • Overzicht personen in projecten

Een VISI consultant kan ook samen met het management overzichten op maat maken.

 

 

De tien meest gewaardeerde aspecten

Dit is een van de tien aspecten die onze klanten het meest waarderen aan onze VISI-software.

BENIEUWD NAAR DE ANDERE NEGEN?

 

 

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.