Hoofdvenster

Nadat je bent ingelogd, wordt het VISI hoofdvenster geopend.

Het hoofdvenster is opgebouwd uit vier onderdelen.

Hieronder vind je een korte uitleg van die onderdelen.

Menubalk

Hier kun je de naam van het project, je gebruikersprofiel en de legenda vinden. Ook kun je hier met het zoekvenster zoeken in alle transacties. Door op de projectnaam te klikken, kun je wisselen wissel je van project.

Transactievenster

De plek waar je de verstuurde transacties terugziet.

Berichtenvenster

Hier wordt de inhoud van de berichten getoond. Dit gebeurt nadat de transactie en/of een bericht is aangeklikt in het transactievenster.

VISI-verkenner

Met de VISI-verkenner kun je nieuwe transacties starten én navigeren in alle onderdelen van VISI, zoals in de verstuurde berichten, de overzichten, het dossier, de project- en gebruikersinstellingen. Op deze plek wordt het projectarchief automatisch opgebouwd. Maar ook de functionaliteiten voor het beheer van de projecten en projectgegevens zitten vind je terug in de VISI-verkenner.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.