VISI-project

Een VISI-project is gebaseerd op een raamwerk dat wordt ingericht op basis van de gemaakte communicatieafspraken tussen de contractpartners. Dit kan bijvoorbeeld een UAVGC of UAV2012 contract zijn.

Binnen een raamwerk zijn onderdelen als gebruikers, rollen en soorten transacties vastgelegd. In het raamwerk wordt aan iedere gebruiker bepaalde rollen gekoppeld. Een rol binnen het VISI-project bepaalt welke berichten voor de gebruiker te zien zijn, welke berichten hij mag aanmaken en welke berichten hij mag beantwoorden. Aan een naam is dus een rol gekoppeld met de bijbehorende rechten binnen een project.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.