Legenda

De transacties hebben verschillende kleuren die de status van de transactie aangeven.

De legenda waarin deze kleuren staan, kun je opvragen met de vlag-knop [Legenda] die rechtsboven in het transactiescherm te vinden is. Bovenin verschijnt het scherm met uitleg. Dit scherm verdwijnt weer, als je er eenmaal op klikt.

Transactiestatus

Berichten die je verstuurt en ontvangt hebben een bepaalde status. Dat zie je aan de kleur, maar ook in de kolom ‘status’.

Blauw – open

Er wordt nog gecommuniceerd over dit onderwerp en iedereen is op tijd met reageren.

Rood – open, te laat

Er wordt nog gecommuniceerd over dit onderwerp, maar iemand is te laat met reageren. De reactietermijn is overschreden.

Zwart – gesloten

Alle communicatie over dit onderwerp is afgerond. Er kan niet meer gereageerd worden.

Paars – gesloten, niet gereed gemeld

Alle communicatie over het onderwerp is afgerond. Er kan niet meer gereageerd worden.

De transactie moet alleen nog gereed gemeld worden door jou.

Dik – ongelezen

Deze transactie is nieuw of er is een nieuw bericht ontvangen.

Verzendstatus

Omdat de communicatie tussen twee verschillende partijen loopt via een eigen server (‘postvak’,) wil je zeker weten dat wat jij stuurt ook bij de ander is aangekomen. Bij verzendstatus kun je zien of je bericht inderdaad is aangekomen.

Verzonden

Het bericht is correct verzonden en aangekomen op de server van de ontvangende persoon.

Nog niet verstuurd

Het bericht is nog niet verzonden.

Fout bij verzenden

Het bericht kan niet verzonden worden vanaf de eigen server.

Verzonden, nog geen bevestiging

Het bericht is verzonden, maar nog niet aangekomen op de andere server.

Indien de verzendstatus niet na een halve dag is veranderd in een zwart vinkje, neem dan contact op met je VISI-aanspreekpunt of de servicedesk van Bakker&Spees.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.