VISI voor projecten

In de GWW en B&U sector wordt VISI gebruikt bij realisatie en onderhoudsprojecten gedurende alle projectfases, bijvoorbeeld bij de projectvoorbereiding en projectuitvoering.

 

Projecten voorbereiding

Voorafgaand aan een (eventueel) project maken betrokkenen afspraken over zaken die belangrijk zijn voor de uitvoering, bijvoorbeeld over vergunningen of ontwerpen.

Voorbeelden van VISI projecten:

  • Bouwteam & AWVODI

Projecten uitvoering

Na de aanbesteding gaat het project tot uitvoering. Opdrachtgever en opdrachtnemer wisselen alle formele informatie uit met VISI, met de interne projectorganisatie en op contract vlak. 

Voorbeelden van VISI projecten:

  • UAV2012, UAV-GC, BVP, STABU & BIM (CDE).

Projecten onderhoud

Voorbeelden van VISI projecten:

  • Keuringen, raamovereenkomsten en inspecties.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.