VISI Introductie

VISI van Bakker&Spees is een online communicatieplatform voor het uitwisselen, registreren en analyseren van informatie, volgens vastgestelde berichten en processen.

VISI van Bakker&Spees zorgt voor zekerheid en real-time inzicht in kwaliteit, tijd en geld. Het platform is gebaseerd op de open VISI-standaard. Dit is de verplichte standaard voor bouwprocesmanagement. Je kunt het platform met elk type device benaderen, laptop, tablet of smartphone.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.