Wat is nieuw in VISI 5?

Bakker & Spees gelooft in samen bouwen

Zo hebben wij dan ook samen met jullie, onze gebruikers, deze nieuwe versie van VISI mogen ontwikkelen, en daar zijn wij trots op. Naast alle bestaande mogelijkheden van VISI 4 hebben wij dan ook 15 nieuwe functionaliteiten toegevoegd!

Vijftien nieuwe features

1. VISI 5 opslaan als desktop-item

Deze versie van VISI kan je als snelkoppeling aan je bureaublad toevoegen.

Zo kom je nog sneller in de VISI applicatie.

2. VISI update venster

We brengen je meteen op de hoogte als er een nieuwe versie beschikbaar is van de applicatie. Je kunt de update uitvoeren wanneer het jou uitkomt. Door VISI opnieuw te laden zullen ook meteen alle instellingen (cookies en cache) worden opgeschoond. Op deze manier kunnen laadproblemen worden voorkomen.

3.  Projectenmenu

Direct nadat je bent ingelogd kom je in je projectenmenu. Hier kan je meteen zien hoeveel ongelezen of te behandelen berichten je hebt.

Ben je actief op meerdere projecten? Dan kan je je eigen favoriete projecten instellen door ze met het sterretje aan te vinken.

4. Aanvullende informatie bij een bericht

Bij het opstellen van een nieuw bericht, of een antwoord geeft de mouse-over aanvullende informatie over de transactie.

Schermafbeelding 2024-02-26 190256

5. Berichten behandelen

De knop voor het behandelen van de berichten is groter geworden, en valt meer op. Onder deze knop zitten alle opties om antwoorden of doorstuuracties uit te voeren. Het is ook mogelijk om doorstuuracties als een aparte knop in te stellen.

6. Veld controle

Wanneer je een bericht hebt ingevuld en wilt verzenden verschijnt er een melding over de velden die je niet of incorrect hebt ingevuld. Als je op de melding klikt wordt je automatisch naar het betreffende veld gebracht.

7. Berichten vergelijken

Je hoeft nu niet meer te zoeken naar welke regels er aangepast of nieuw toegevoegd zijn. VISI 5 heeft nu een knop waar je makkelijk deze aanpassingen kan zien!

8. Inslepen van bijlagen

We hebben het nu nog makkelijker gemaakt om je bijlagen toe te voegen. Je hoeft niet meer naar de bijlagentabel toe te gaan. Je kan je bijlagen overal in je VISI berichtvenster inladen. Ook kun je nu  meerdere bijlagen tegelijkertijd inslepen!

9. Upload voortgang

Het is nu mogelijk om de voortgang  van de files die je hebt toegevoegd aan je bericht te volgen. Het limiet van uploaden van de bijlagen per bericht is 10 Gb.

10. Proces en berichtenflow

Voorheen was het lastig om samenhang te vinden in de processen van de berichten in de transacties. Dit hebben wij nu duidelijker gemaakt via de gekoppelde lijnen aan de zijkant van de berichten.

11. Gereedmelden van een bericht

Wanneer jij het afsluitende bericht verstuurd in de transactie, kleurt deze zwart. Als je de ontvanger bent van dit sluitende bericht, kleurt deze paars met de melding ”gesloten, niet gereed” . Zo ben je altijd op de hoogte van de reeds afgesloten berichten. Wil je het bericht gereed melden? Dan doe je dat door te klikken op het vinkje naast de downloadknop.

12. Zoeken in je overzicht

In de overzichten heb je nu meer opties om te filteren.

13. Zoeken in verkenner

Je kan nu zoeken in de verkenner. Wanneer je bijvoorbeeld onder ”Dossier” zoekt naar een bepaald type product of bericht, en er zijn meer dan 10 opties mogelijk, wordt er een pop-up getoond in de applicatie. Je kan zo sneller het juiste bericht of product vinden!

14. Meerdere berichten selecteren

Je kan nu zelf instellen of je meerdere berichten wilt kunnen selecteren (of niet!). Dit is erg handig als je bijvoorbeeld een aantal transacties tegelijk wilt verplaatsen naar je eigen map, of gereed melden.

15. Notificatie e-mails

Als je een bericht ontvangt in VISI , kan je zelf instellen dat je een e-mail bericht wilt ontvangen. Deze functionaliteit hebben wij in VISI 5 verbeterd!

Je kan ook instellen dat je notificaties ontvangt voor personen namens wie jij gemachtigd bent, of een reminder voor jezelf instellen met het aantal kalenderdagen voordat je reactie termijn verloopt.

Wil je deze niet (meer) ontvangen? dan zet je ze hier ook uit!

Dit waren de vijftien nieuwe features van VISI 5!

Heb je nog vragen over VISI? Kijk gerust nog even rond op deze kennisbank, of neem contact op met ons support team!

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.