Demovideo

Giora, consultant VISI, demonstreert in deze video hoe VISI 5 werkt. In een ruim kwartier vertelt hij hoe je inlogt, transacties opschoon, berichten behandelt en meer. Ook laat hij functionaliteiten zien en hoe je deze effectief kan gebruiken in verschillende projectomgevingen. Bekijk de video om je kennis te verbreden en praktische tips en tricks te leren.

Koppeling met CIVIEL RAW-Administratie

Veel klanten maken gebruik van CIVIEL RAW-Administratie voor het bijhouden van de administratie tijdens projecten. Hier kan je o.a. invullijsten, weekrapporten en termijnstaten maken. Uiteraard is het middels de koppeling mogelijk om dit vervolgens te verzenden met VISI. Zo versnel je de administratieve processen en optimaliseer je het projectbeheer behoorlijk.

  • Ingevulde invullijsten, weekrapporten en termijnstaten als PDF naar VISI versturen
  • Ingevulde weekrapporten in Bakker&Spees formaat (.wbst) versturen als beide partijen met CIVIEL werken
  • Neem metagegevens zoals week- of termijnnummers, data en bedragen direct over
  • Benieuwd wat je nog meer met CIVIEL RAW-Administratie kan?

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.