Concepten

Heb je een bericht al voor een gedeelte ingevoerd maar mis je nog informatie, wil je op een ander tijdstip verder gaan? Dan kun je het bericht ook als concept opslaan.

Als je het bericht sluit via het ‘X’ dan wordt je bericht automatisch opgeslagen onder concepten. Let op! De bijlages in een concept worden niet opgeslagen. Die moet je dus pas voor het verzenden toevoegen.

Je vindt de opgeslagen concepten via de VISI-verkenner onder ‘berichten’. Daaronder staat de map ‘Concepten’.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.