Een bericht verzenden

In de VISI Web kun je met behulp van drie knoppen een bericht verzenden:

Verzend knoppen

  1. Concept opslaan
  2. Verzenden en nieuw bericht opstellen
  3. Verzenden en transactieoverzicht tonen

Als een verzendknop grijs is dan betekent het dat je nog niet alle verplichte velden hebt ingevuld. Het bericht kan dan nog niet worden verstuurd.

Concept opslaan

Je kunt het bericht op elk moment opslaan als concept. Via de map “Concepten” onder “Berichten” kun je het opgeslagen concept terug vinden en verder bewerken met de knop “Doorgaan met concept”. Let op, bijlagen worden niet opgeslagen.

Bericht opslaan als concept

Verzenden en nieuw bericht opstellen

Met deze knop verzend je het bericht en wordt er direct nogmaals hetzelfde nieuwe bericht opgestart. Op deze manier kun je snel hetzelfde type transactie nog een keer opstellen en verzenden. Handig als je bijvoorbeeld verschillende meldingen of afwijkingen achter elkaar wilt versturen.

Bericht verzenden en nog een nieuw bericht opstellen

Verzenden en transactieoverzicht tonen

Met deze knop verzend je het bericht en kom je weer terug in berichtmap met alle transacties en berichten.

Verzenden en het transactieoverzicht tonen

 

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.