Kopieren en plakken

Om dubbel werk te voorkomen is het soms makkelijk om snel informatie uit andere berichten te kunnen hergebruiken. Om dit mogelijk te maken kun je binnen VISI informatie kopiëren en plakken.

Ga naar het bericht dat je wilt kopiëren en kies voor [Kopiëren] in de menubalk van het bericht. 

Ga naar het bericht waarin je de informatie wilt plakken en kies voor [Plakken]. Het complete bericht wordt dan gevuld met de informatie uit het andere bericht.

Je kunt er ook voor kiezen om alleen de bijlagen te kopiëren, of de inhoud van tabellen. Dit kan ook vanuit meerdere berichten.

Klik hiervoor op het kopieer icoon boven de bijlage of tabel.

Vervolgens kun je middels het plakken icoon de inhoud van de tabel plakken in de tabel in het nieuwe bericht.

Tabel plakken

Let op: het is alleen mogelijk om te kopiëren of plakken wanneer de inhoud van beide berichten of tabellen gelijk is.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.