Algemene mappen

Algemene mappen zijn mappen die automatisch worden gevuld met VISI transacties. Je vindt ze terug in je VISI-verkenner onder Dossier. De algemene mappen kunnen per project worden ingesteld zodat je altijd de juiste informatie kunt terugvinden.

Algemene mappen worden aangemaakt door de Functioneel Beheerder. Binnen de algemene mappen wordt communicatie automatisch geordend. In de meeste gevallen zijn algemene mappen gebaseerd op berichtregels met een keuzelijst, bijvoorbeeld een discipline (technisch of omgevingsmanagement).

Als je in een bericht een discipline kiest, wordt automatisch een mapje aangemaakt waaraan het bericht gekoppeld wordt. Mocht het mapje van de betreffende discipline al bestaan, dan wordt de transactie toegevoegd aan dat mapje. Zo wordt het heel eenvoudig om alle communicatie van een bepaald keuzetype uit de lijst terug te vinden.

Algemene mappen instellen

Als Functioneel Beheerder kun je algemene mappen instellen door een nieuwe transactie op te starten en dan te kiezen voor “Algemene Map” en het bericht “Nieuwe Algemene Map”. Vervolgens selecteer je de Simple Element op basis waarvan je de Algemene Map wilt genereren.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.