Volgnummers

Iedere transactie binnen VISI een uniek volgnummer. Dit is een unieke identificatie waaraan je de transactie kunt herkennen. Voor elke nieuwe transactie wordt het volgnummer automatisch met één opgehoogd. Deze volgnummers worden per project ingesteld door de functioneel beheerders.

Instellen van volgnummers

Wanneer een project wordt aangemaakt worden de instellingen gekopieerd van een sjabloonproject. Om de instellingen toepasbaar te maken voor dit project dienen ze aangepast te worden. Ga in de verkenner naar Projectbeheer -> Instellingen -> Volgnummers. Muteer elk regel en pas daarbij de organisaties aan naar de in dit project aangemaakte organisaties. Pas hierbij niet de organisatie-afkorting, aantal voorlooptekens of de beginwaarde aan.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.