Versienummers

Naast een uniek volgnummer kan iedere transactie ook een versienummer bevatten. Wanneer binnen een transactie bijvoorbeeld een afkeuring plaatsvindt en een nieuwe versie wordt ingediend kan het versienummer automatisch worden opgehoogd. Hiermee ontstaat een unieke vorm van versienummering.

Versienummers instellen

Versienummers worden ingesteld door de Functioneel Beheerder. Een nieuw versienummer kan worden ingesteld door een nieuwe transactie aan te maken en vervolgens te kiezen voor “Versienummer” en het bericht “Nieuw versienummer”. Versienummers worden altijd gebaseerd op basis van het unieke Volgnummer. Je selecteert eerst het Volgnummer waar het versienummer betrekking op moet hebben. Vervolgens selecteer je het Simple Element (Veld) waar het volgnummer ingevuld moet worden. Tenslotte geef je aan wat de startwaarde moet zijn, bijvoorbeeld 0 of 1.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.