Doorstuurregels

VISI-berichten kunnen op basis van verschillende criteria automatisch worden doorgestuurd naar de juiste persoon.

Met doorstuurregels is het mogelijk om op basis van diverse criteria een bericht automatisch bij binnenkomst door te sturen naar iemand anders binnen het VISI-project. Zo is het mogelijk om doorstuurregels in te stellen op basis van type transactie, type document of labels in berichten (bijvoorbeeld IPM-discipline of locatie).

Voordelen

  • De initiële ontvanger krijgt de berichten in zijn of haar postvak en hoeft geen manuele handelingen te verrichten om de berichten door te sturen, dit scheelt dus ook tijd en geld.
  • De uiteindelijke ontvanger ontvangt de berichten sneller omdat deze niet hoeft te wachten voordat deze handmatig worden doorgestuurd.

 

Doorstuurregels instellen

Iedere functioneel beheerder kan in VISI doorstuurregels instellen. Om een doorstuurregel in te stellen klik je op nieuwe transactie, en selecteer je de transactie “Doorsturen” en het bericht “Nieuwe doorstuurregel”. In het nieuwe bericht kies je een naam voor de nieuwe doorstuurregel en selecteer je eerst de transactie en het binnenkomende bericht. Vervolgens selecteer je de verzender en ontvanger van dit bericht. Wanneer je het binnenkomende bericht hebt geïdentificeerd, neem je de eventuele criteria op (bijvoorbeeld Simple Element IPM Discipline is gelijk aan waarde “Technisch Management”). Na de criteria benoemd te hebben bepaal je op welke manier het binnenkomende bericht moet worden doorgestuurd. Dit doe je door de vervolgtransactie te selecteren, het nieuwe bericht, degene die het bericht opstelt en de nieuwe ontvanger. Ook bepaal je hier of eventuele bijlagen die waren toegevoegd aan het oorspronkelijke bericht moeten worden meegestuurd.

De tien meest gewaardeerde aspecten

Dit is een van de tien aspecten die onze klanten het meest waarderen aan onze VISI-software.

BENIEUWD NAAR DE ANDERE NEGEN?

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.