CIVIEL

Veel klanten gebruiken CIVIEL voor het bijhouden van de Administratie tijdens het project. Met CIVIEL worden o.a. invullijsten, weekrapporten en termijnstaten gemaakt. Deze dienen vervolgens binnen VISI te worden verstuurd. Met de koppeling tussen CIVIEL en VISI gaat dit eenvoudig en snel.

Met de CIVIEL-koppeling kun je direct verder werken in VISI met de informatie uit CIVIEL. Hierdoor wordt het onder andere mogelijk om:

  • Ingevulde invullijsten, weekrapporten en termijnstaten als PDF naar VISI te versturen;
  • Ingevulde weekrapporten in Bakker&Spees formaat (.wbst) te versturen als beide partijen met CIVIEL werken;
  • Metagegevens, zoals week- of termijnnummer, data en bedragen direct over te nemen.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.