SharePoint

SharePoint wordt gebruikt om bestanden in op te stellen en op te slaan. Deze documenten moeten handmatig vanaf de desktop in VISI geplaatst worden om ze daarna weer vanuit VISI via de desktop in SharePoint op te slaan. Daarnaast moet ook alle meta-informatie handmatig in beide pakketten worden ingevoerd. Met de koppeling tussen VISI en SharePoint is dit allemaal verleden tijd.

SharePoint is een DocumentManagementSysteem (DMS). Een softwarepakket dat door veel organisaties gebruikt wordt om documenten te ontwikkelen totdat deze uitgewisseld kunnen worden met externe partijen of intern een status krijgen.

Mogelijkheden binnen de koppeling

De wens bestaat om alle informatie uit het DMS eenvoudig en automatisch te kunnen uitwisselen met VISI. Op deze wijze hoeft informatie niet door personen handmatig overgenomen te worden. Samen met diverse klanten ontwikkelden we daarom de VISI-SharePoint koppeling.

Wat kun je met de koppeling?

  • Documenten en metagegevens overnemen uit SharePoint en gebruiken in een VISI-bericht
  • Documenten en metagegevens (informatie uit de VISI-transactie) overnemen uit VISI en opslaan in SharePoint
  • Kiezen uit welke bibliotheek/weergave je documenten en metagegevens wilt ophalen
  • Tabellen en velden laten vullen in VISI op basis van  meta informatie vanuit SharePoint
  • Meerdere documenten tegelijkertijd ophalen uit SharePoint vanuit een VISI-transactie
  • Bij het toevoegen van deze documenten uit SharePoint kun je zoeken in alle documenten (vanuit VISI)
  • Je kunt informatie en documenten vanuit meerdere transacties tegelijkertijd verzenden naar SharePoint.
  • Samenvatting van je VISI-bericht in PDF als bijlage meezenden naar SharePoint (bijvoorbeeld alle belangrijke gegevens uit een VTW transactie)
  • Status vanuit VISI wordt meegegeven aan documenten in SharePoint
  • SharePoint kan direct aangesproken worden of via een service bus (verzenden naar SharePoint).

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.