Verseon

Verseon wordt gebruikt om bestanden te registreren en digitaal te archiveren. Deze documenten moeten handmatig vanaf de desktop in VISI geplaatst worden om ze daarna weer vanuit VISI via de desktop in Verseon op te slaan. Daarnaast moet ook alle meta-informatie handmatig in beide pakketten ingevoerd. Met de koppeling tussen VISI en Verseon is dit allemaal verleden tijd.

Verseon is een Zaaksysteem. Een softwarepakket dat door organisaties gebruikt wordt om documenten te registreren en te archiveren.

Mogelijkheden binnen de koppeling

De wens bestaat om alle informatie uit VISI automatisch per zaak te kunnen wegschrijven in Verseon. Op deze wijze hoeft informatie niet door personen handmatig overgenomen te worden.

Wat kun je met de koppeling?

  • Documenten en metagegevens (informatie uit de VISI-transactie) overnemen uit VISI en opslaan in Verseon

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.