Docstream

Docstream wordt gebruikt om bestanden in op te stellen en op te slaan. Tijdens de uitvoering van een VISI-project moeten er per transactie bijlagen en bijbehorende meta-informatie uit de berichten overgezet worden in een Docstream map. Hiervoor is veel handwerk nodig. Met de koppeling tussen Docstream en VISI is dit erg eenvoudig geworden.

De wens bestaat om alle informatie uit VISI eenvoudig en automatisch te kunnen uitwisselen met Docstream. Op deze wijze hoeft informatie niet door personen handmatig overgenomen te worden. De koppeling tussen VISI en Docstream zorgt ervoor dat documenten en hun eigenschappen uit VISI transacties automatisch of handmatig kunnen worden overgenomen in een Docstream map.

Mogelijkheden binnen de koppeling

  • Documenten en metagegevens (informatie uit de VISI-transactie) overnemen uit VISI en opslaan in Docstream.
  • Je kunt informatie en documenten vanuit meerdere transacties tegelijkertijd verzenden naar Docstream.

Voordelen

  • Geen dubbelwerk
  • Fouten in overname van informatie worden voorkomen

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.