GIS

Informatie binnen het VISI-project heeft vaak betrekking op een specifiek object gekoppeld aan een locatie, lijn of gebied. Met de geïntegreerde GIS weergave in het VISI-platform is het mogelijk om informatie met geografische labels ook weer te geven op verschillende kaarten.

Met de geïntegreerde GIS weergave kan informatie over elke transactie waar coördinaten aan zijn gekoppeld worden weergegeven op kaarten zoals de Bgt kaart, TopNL kaart en Luchtfoto. Op de GIS kaart in VISI wordt tevens de status van deze informatie gepresenteerd.

 

Informatie buiten registreren

Veel informatie in VISI komt van projectleden die buiten aan het werk zijn. Om deze informatie direct en vanaf de bron in het VISI-project te krijgen heeft Bakker&Spees een handige app ontwikkeld. Met de VISI-app kunnen direct afwijkingen, keuringen of meldingen worden geregistreerd inclusief bijlage (bijvoorbeeld een foto) en locatie.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.