Beheerderstraining

De beheerderstraining is bedoeld voor gebruikers die zelfstandig projecten op een eigen omgeving gaan inrichten. Je krijgt in deze training uitleg over alle mogelijkheden die VISI-platform biedt, buiten de standaardfunctionaliteiten om. Je leert hoe je zelfstandig projecten in kunt richten en er wordt aandacht besteed aan het project- en applicatiebeheer van een project en het instellen van standaardwaarden.

Tijdens de training

De training begint met een introductie tot de VISI-systematiek en de software. Tijdens deze introductie wordt bekende functionaliteit opgefrist, veranderingen uitgelegd en nieuwe functionaliteit toegelicht. Vervolgens worden de nieuwe standaard raamwerken UAV2012 en UAV-GC toegelicht. Hierna leer je hoe je in V4 een project aanmaakt en de juiste gebruikers toevoegt. Ook besteden we aandacht aan gebruikersbeheer en de wijzigingen ten opzichte van oudere versies. Ten slotte bespreken we ook het project- en applicatiebeheer van een project en het instellen van standaardwaardes.

Na de training

Na de training kun je zelfstandig projecten en gebruikers aanmaken, inrichten en aanpassen in V4.

Onderwerpen

  • Algemene presentatie van de achtergronden van VISI;
  • Veranderingen in software, standaard en raamwerken
  • Aanmaken van een project in V4: raamwerk en projectspecifiek bericht plaatsen;
  • Aanmaken en wijzigen van gebruikers, rollen, personen en organisaties in V4;
  • Instellen van volgnummers, versienummers en doorstuurregels;
  • Bepalen van veldgedrag, filters en kolommen;
  • Plaatsen van rapportages.

Voorkennis

Algemene kennis van de VISI-systematiek is vereist, daarnaast is enige ervaring met het VISI-platform en de raamwerken gewenst.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd?

BEKIJK HET TRAININGSAANBOD

 

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.