Laptoptraining

De laptoptraining is voor zowel beginnende als ervaren VISI-gebruikers. Je krijgt uitleg over de VISI-systematiek en het VISI-platform en leert alle handelingen correct uit te voeren. Heb je alle opdrachten goed voltooid, dan ontvang je een VISI-certificaat.

Tijdens de training

De training begint met een introductie tot de VISI-systematiek. Daarna richten we ons op de software en leer je deze je eigen te maken. Je leert hoe je documenten en correspondentie kunt invoeren en versturen maar ook het aanmaken van persoonlijke filters en het generen van de juiste rapportages.

Na de training

Aan het einde van de training kun je berichten versturen en begrijp je de systematiek achter de berichtstromen. Je ontvangt een VISI-certificaat dat je de training goed hebt gevolgd.

Onderwerpen

  • Introductie tot de VISI-systematiek
  • Algemene presentatie van het programma: menu- en knoppenbalk;
  • Het verzenden en beantwoorden van berichten;
  • Gebruik van filtermappen en zoekfuncties;
  • Rapportages afdrukken;
  • Gebruikerscase: bespreken van transacties conform UAV2012 & UAVCG-contracten.

Voorkennis

Voor deze training van VISI is geen specifieke kennis vereist.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in deze training?

BEKIJK HET TRAININGSAANBOD

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.