Bijlagen toevoegen en bekijken

Om de inhoud van een VISI-bericht verder te onderbouwen is het altijd mogelijk om één of meerdere bijlagen toe te voegen. Bijlagen in VISI kunnen elk formaat zijn, en kunnen per bericht tot 10 GB groot zijn. Om te voldoen aan de archiefwet raden we aan altijd een PDF-bestand toe te voegen.

Bijlagen toevoegen

Binnen ieder bericht is het mogelijk om een bijlage toe te voegen. Bij het toevoegen van een bijlage heb je altijd de volgende kolommen.

Bijlagen bekijken

Met de handige documentviewer kun je binnen het bericht ook de bijlage tonen. Hierdoor hoef je de bijlage niet meer apart op te slaan voor je het beoordeeld. Door te klikken op het linkje van de bijlage opent de bijlage in een nieuw tabblad.

Bijlagen opslaan

Wanneer je met de rechtermuisknop op een bijlage klikt verschijnt [Bijlage downloaden].

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.