Filters

Door gebruik te maken van filters kun je sneller zoeken. Er zijn vijf verschillende soorten filters; Transactietype, Berichttype, Initiator, Executor en Persoon.

Wanneer je in de VISI-verkenner het dossier openklapt vind je de map ‘Filters’. Door gebruik te maken van filters kun je sneller zoeken. Er zijn vijf verschillende soorten filters; Transactietype, Berichttype, Initiator, Executor en Persoon.

Transactietype

In deze map staan alle transactietypen die verzonden zijn in het project. Door hier op een transactie te klikken krijg je in het transactievenster de verzonden transacties van dat type te zien.

Berichttype

Deze map werkt hetzelfde als de ‘transactietype’ map. Alleen gaat het nu om berichten in plaats van transacties.

Initiator

De initiator is degene die oorspronkelijk met de transactie is begonnen. Met deze filter kun je alle communicatie van een bepaalde initiator zien.

Executor

De executor is degene die een verzoek van de initiator in een transactie afhandelt. Met deze filter kun je alle communicatie van een bepaalde executor zien.

Persoon

Met deze filter kun je alle communicatie terugvinden die door een persoon in het project is verstuurd.

Veelgestelde vragen

Werken met VISI in Internet Explorer

Werk je met VISI Web, dan raden we je aan om niet met Internet Explorer te werken. Betere browsers zijn Edge, Firefox en Chrome. Internet Explorer is verouderd en ondersteunt niet alle nieuwe functionaliteiten van VISI 4.5.

Ik ga een VISI-project verlaten hoe kan ik mijn account overdragen?

Ga je een project verlaten? Dan kun je een opvolger laten instellen. Deze opvolger kan al jouw openstaande acties afhandelen en nieuwe berichten behandelen.Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze servicedesk, wij passen dit direct voor je aan! Wil je het niet direct aangepast hebben, laat ons dan weten per wanneer de opvolging in gaat.

Wist je dat downloaden van bijlagen anders werkt per internetbrowser?

Zo zullen Firefox en IE vragen of je het bestand wilt openen of opslaan, maar zal Chrome het bestand direct (dus zonder vraag) downloaden.