Inschrijvingsstaten vergelijken

Wil je in de aanbestedingsfase de inschrijving van een aannemer met je eigen raming vergelijken of zelfs meerdere inschrijvingen vergelijken?

Open je eigen raming en kies daarna voor [Inhoud][Overig][Inschrijvingsstaten vergelijken]. Je eigen bestand staat hier al in en je kunt nu ook de inschrijving(en) van de aannemer(s) toevoegen via [Toevoegen].

Kies daar voor [Volgende] en CIVIEL zal een overzicht genereren van alle inschrijvingen, de prijzen per bestekpost en hoe deze afwijken van je eigen raming. Wil je nog verder werken met dit overzicht? Dan kun het ook naar Excel exporteren via de [Excel] knop.

Veelgestelde vragen

Probeer je een RSX te maken maar krijg je een melding dat dit niet lukt?
Laat CIVIEL 9 je bestand controleren met [Inhoud] [Bestek controleren] en pas zo nodig je bestand hier op aan.
Hoe pas ik de lengte van een termijn aan?
Ga naar het tabblad [Termijnen] en je ziet een overzicht van al je termijnen. Pas de datum aan door naar het veld [T/m] te gaan en een nieuwe einddatum te kiezen.