(Standaard) inschrijvers

In CIVIEL9 is het mogelijk om de inschrijvers van tevoren aan te maken, welke ook opgeslagen worden in het programma. Per bestek zijn dan de gewenste inschrijvers te selecteren.

Begin door te navigeren naar [Bestand][Opties][Inschrijving], waar bovenstaand veld leeg te vinden is. Door op [Toevoegen] te klikken wordt er een nieuwe regel aangemaakt. Vul hier de volgende velden in:

  • Inschrijver
  • Gevestigd te
  • KVK-nummer
  • Contactpersoon
  • Functie

Dit zijn de standaard inschrijvers en zullen standaard in alle inschrijvingsdocumenten meegenomen worden. Uiteraard is het mogelijk om hier wijzigingen in aan te brengen per bestek. Dit kan door naar [Bestand][Info][Inschrijvingen] te gaan. Hier opent het volgende venster

Hier kunnen aanvullend nog extra inschrijvers aan toegevoegd worden. Ook kan door in de kolom “Opnemen” de inschrijver aan- of uit te vinken deze wel of niet meegenomen worden. Wanneer de functie [Standaardgegevens overnemen] geselecteerd wordt zal de tabel zich weer vullen met alleen de standaard inschrijvers.

Veelgestelde vragen

Probeer je een RSX te maken maar krijg je een melding dat dit niet lukt?

In CIVIEL 9 kan je het programma je bestand controleren via [Inhoud] [Bestek controleren] en pas je bestand hier op aan.

Wanneer komt de jaarversie 2023 uit?

De jaarreleases komen altijd in september uit. Dit jaar was het iets later, 1 oktober 2023. De jaarrelease 2023 is beschikbaar vanaf CIVIEL 9.0.97.3.  De jaarrelease wordt niet meer verwerkt in CIVIEL 8.6.
Wil je met de jaarrelease 2023 aan de slag en gebruik je nog niet CIVIEL 9? Neem dan contact met ons op voor de overstap!