Demovideo

Met Calculatie reken je eenvoudig bestekken uit en stel je minstens net zo snel een offerte op. Wendy, accountmanager CIVIEL, demonstreert in deze video hoe je de software zo slim mogelijk inzet om nauwkeurige en efficiënte kostenberekeningen te maken. Na het bekijken van de video is het nog simpeler om te begrijpen hoe CIVIEL 9 werkt en wat er is veranderd ten opzichte van CIVIEL 8.6. Ideaal voor als je hiervoor 8.6 gebruikte of als je een nieuwe CIVIEL-gebruiker bent.

Veelgestelde vragen

Probeer je een RSX te maken maar krijg je een melding dat dit niet lukt?
Laat CIVIEL 9 je bestand controleren met [Inhoud] [Bestek controleren] en pas zo nodig je bestand hier op aan.
Hoe pas ik de lengte van een termijn aan?
Ga naar het tabblad [Termijnen] en je ziet een overzicht van al je termijnen. Pas de datum aan door naar het veld [T/m] te gaan en een nieuwe einddatum te kiezen.